Go to Top

Despre noi

Proiectam. Si nu numai…

Ne-am infiintat in 2004, cu capital integral romanesc si avand ca obiect principal de activitate proiectarea si consultanta in domeniul instalatiilor termice, de ventilatie si sanitare. Dorinta si speranta noastra este de a oferi clientilor o alternativa profesionala si extrem de viabila in spatiul unei piete emergente si necesare.

Rigla, compasul si PC-ul. Know-how.

Suntem o echipa tanara, matura si dinamica, cu un know-how excelent. Utilizam deopotriva rigla, compasul si PC-ul pentru ca stim ce si, mai ales, cum sa lucram cu ele; avem imaginatie, flexibilitate si cunostintele necesare pentru a furniza consultanta si servicii de cea mai inalta calitate in domeniul instalatiilor de incalzire, climatizare, ventilare si sanitare. Pentru a sublinia acest fapt, va invitam sa vizitati si pagina noastra de referinte.

Solutia noastra – investitia dumneavoastra, ambele facute cu cap!

Suntem in masura sa va oferim o gama variata de echipamente la preturi competitive pentru instalatii de incalzire, climatizare, ventilare si sanitare, produse de cele mai prestigioase firme in domeniu, cum ar fi: Panasonic, LG, Daikin, Uponor, Wesper, DeDietrich, Buderus, etc. Asiguram suport tehnic de specialitate la cele mai inalte standarde europene si asistenta pentru punerea in functiune/exploatare a instalatiilor pe care le proiectam. Pentru detalii, va invitam sa vizitati pagina noastra de servicii.
Comercializam si/sau va recomandam aceste echipamente in completarea solutiilor pe care le oferim, garantand compatibilitatea maxima a echipamentelor oferite/recomandate cu instalatia deja existenta sau , daca nu este cazul, pentru intreaga instalatie, ceea ce genereaza implicit investitii ulterioare minime de intretinere si exploatare.

Nu evitati sa ne contactati pentru orice nelamurire sau detaliere a ofertei. Va asiguram pe aceasta cale ca veti primi cel mai bun, rapid si documentat raspuns posibil in domeniu.